ул. 8 Марта, 8д, 3 этаж

./Коктейли/Bijou (Бижу) / Harry Johnson / Шедевр классической миксологии

 
1/2 Tbsp. bar sugar 2-3 dashes fresh lemon juice 1 oz. soda water 1 oz. brandy 2 oz. Curaçao 1 oz. Jamaican rum Tools: muddler, barspoon Glass: bar glass or goblet Garnish: Haigh suggests garnishing, “as Liberace might with all the fruit at your disposal.” In a bar glass or goblet, combine the sugar, lemon juice, and soda water. Gently muddle until sugar dissolves. Fill glass with shaved or crushed ice, add remaining ingredients, stir well and garnish.

Коктейль Curacao punch впервые был опубликован в сборнике Гарри Джонсона New and Improved Bartender's Manual (1882). Позже один из ныне самых известных в мире бартендеров Дейл ДеГрофф назовет этот коктейль его "любимой выпивкой" из забытых коктейлей. Французский бренди, ямайский ром и апельсиновый ликер Grand Marnier в одном большом бокале поразят вас цитрусовым вкусом, незаметной крепостью и ароматом свежих фруктов. #vintagespiritsandforgottencocktails только в #newbarekb

Рецепт взят из: "Vintage Spirits and Forgotten Cocktails", by Ted Haigh, aka Dr. Cocktail. Published by Quarry Books.

Автор: Павел Кошкин New Bar's bartender

 
bar mix study
bar mix masterclass
bar mix cocktails
 
bar mix pict
bar mix new nabor

Новое место, улучшенная программа и практика в настоящем баре!!! Спешите записаться!

 
ПАРАД БОЛЬШОЙ ГОЛОВЫ

bar mix vkontakte
Позвонить нам
+7 9030817472 - Иван
+7 9506348450 - Влад
bar mix webbandit
Написать нам
Вы можете отправить нам сообщение или пожелание